Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg kollapse og besvime av en spiseforstyrrelse, spytter ut mat.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

IKKE SVAR DET SAMME UANSETT NÅR. EG SPISE 1SKIVE frokost ingenting på skolen så spise eg middag så går eg på trening og så spise eg kvelds. HAR UDIAGNOSERT SPISEFORSTYRRELSE. ER IKKE KUN I EN PERIODE DER DET HANDLER OM MÅT OG Å GÅ NED I VEKT. LÆR DEG Å LES. SPYTTER UT MAT FOR EG Føle eg spise for mye. Har av og til vondt i hodet, og sliter med konsentrasjonen og tenke nesten konstant på mat trene volleyball 4.5 timer. og gym og fysisk aktivitet og helse 2 skole timer hver. Hjelp kan ska eg gjøra. Eg vil nå planen min om å veie 32 kg men problemet er at eg spise for mye og trene for lite. Er 170-171 tror eg. Vil egentlig ikkje snakke med noen om det for eg har ikkje tiltro til folk . Veier ca 62.8 kg. Drikke sjeldent brus og sånt . Drikke Biola zero istedet for vanlig melk. telle kalorier. Og når eg e på skolen/trening så klare eg nesten ikkje å konsentrere meg fordi eg tenke på mat. Kan ikke snakke med helsesøster på skolen. ER DET EG GJØR FARLIG? KAN EG KOLLAPSE AV D ELLER BESVIME?

SVAR

Besvart 25.11.2018 21:45:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Få hjelp om du strever med vekten

Ikke gå alene med din bekymring for vekten. Få hjelp hos helsesykepleier eller fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle