Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en spiseforstyrrelse, hva skal jeg gjøre? Blir hjertet svakere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har funnet ut at eg har en spiseforstyrrelse via deres sider. Av og til spytter eg ut mat for eg spise for mye. Frokost: en skive grovbrød med pålegg og litt smør og et glass biola zero. Lunsj: ingenting Middag:alt mulig kvelds: nudler/weetabix/grovbrød. I helgene spise eg litt mer. Veier 62.8 kg ca er 170-172cm. Er ofte trøtt, sliter med konsentrasjonen og av og til vondt i hodet. Eg stole ikkje på helsepersonell og helsestasjoen her eg bor har bare åpent 2 dager i uken som eg kan gå og d e kun 2 timer de dagene. Trene volleyball 4.5 timer i uken, sykling 30 minut hver dag gym i 2 skoletimer og fysisk aktivitet og helse i 2 skoletimer. Nettros søke bare opp ipadressen te folk og sende bekymringsmelding te barnevernet. Ka ska eg gjøre. Kan eg kollapse eller besvime av d eg gjør. Er d farlig? Kan hjertet mitt bli svakere av d og kan hjernen min krympe?. Er eg underernært? Eller spiser eg for mye.

SVAR

Besvart 27.11.2018 21:31:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle