Hopp til hovedinnholdet

Hvor fort kan man gå ned om man faster en uke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Hvor mye er det mulig å legge på seg på en uke og hvordan fungerer dette med vannvekt? Vet det er normalt å gå opp og gå ned vannvekt når man har overspist. Jeg har spist 1000-2000 kalorier mer enn jeg har forbrent HVER dag siste uka og har ikke turt å gå på vekta. Skal selvfølgelig faste litt fremover og må jo snart sjekke hva tallet er for å vite hvor jeg ligger. Er 166cm og holdt meg stabil på 45 kilo i høst men sist jeg veide meg for ca en uke siden var jeg 49. Har gått gradvis opp, men passet veldig dårlig å overspise akkurat nå som jeg egentlig trenger å gå ned fordi jeg ikke takler denne vektoppgangen. Hvor fort kan man gå ned om man faster en uke?

SVAR

Besvart 22.01.2019 21:23:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle