Hopp til hovedinnholdet

Godteri gir meg dårlig samvittighet, mamma mener jeg spiser for lite mat.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et problem... jeg får nå i det siste så dårlig samvittighet etter jeg har spist godteri på en Lørdag og vist det er noe igjen fra lørdag spiser jeg det på søndag. Jeg er rundt 166 cm høy og veier rundt 56. Jeg føler meg ikke bra nok og tenker æsj når jeg har spist så mye godteri. For jeg kjøper godteri på Fredag m foreldrene mine og vist jeg drar på shopping med mine venninner og da føler jeg det blir så mye at jeg snart må får det bort. Og jeg tenker og at når blir jeg å få masse kviser igjen. Ikke bare det jeg har slitt en del med spising altså vanlig mat. Jeg murer derfor på om jeg har en spiseforstyrrelse. Hva kan jeg gjøre?!!! Mamma er begynt og bli bekymret hun mener jeg spiser for lite mat men det mener ikke jeg!

SVAR

Besvart 22.01.2019 21:28:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle