Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg har ett utrolig stort problem. Min samboer på 20 har begynnt å utvikle spiseforstyrrelser, UTEN ...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har ett utrolig stort problem. Min samboer på 20 har begynnt å utvikle spiseforstyrrelser, UTEN GRUNN. Han er over 180 høy og veier 60 kg. Jeg er 163 og veier 72 kg, så det er ingen tvil om at er det noen av oss som skulle slanket seg så er det meg, og IKKE han.
Han veide ca 55kg før, og han har nå innbilt seg at han har lagt på seg alt for mye, og har utviklet alvorlige spiseforstyrrelser. Mens den egentligge grunnen til at han har lagt på seg er at han har vokst ca 5 cm i høyde det siste året. Nå veier han seg før og etter hver måltid og før og etter hver gang han er på do. Han spiser lite, kanskje 2 ganger dagen, og har begynt å trene mist 1 time dagen på treningssenter.

Jeg vurderer å gå ifra han, fordi han ikke hører på meg, og han har blitt en helt annen person. Vi har ikke hatt sex på 2 uker nå (noe som aldri har skjedd før), han blir sur uansett hva jeg gjør. når jeg skulle sette inn i oppvaskmaskinen klikket han på meg fordi han hadde tenkt å gjøre det. Jeg ville jo bare hjelpe til. Jeg har en rettsak mot min farfar om 18 dager, da han har forgrepet seg på meg sexuelt, og når min samboer han begynt med denne oppførselen i tillegg til det jeg sliter med, klarer jeg bare ikke mer. Jeg har nå vært inne på tanken på å gå i fra ham i noen uker.

Hva kan jeg gjøre, finnes det noen måte å redde følelsene mine for ham?

SVAR

Besvart 01.05.2009 13:13:38
account_circle