Hopp til hovedinnholdet

Hvordan gå opp i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 15 snart 16 og er veldig tynn. Og ønsker å gå opp i vekt men det er utrolig vanskelig for meg. Jeg er 1.70 høy og veier 56kg. Jeg trener mandag til fredag. Mandag og torsdag trener jeg styrke, tirsdag, onsdag og fredag har jeg håndballtrening.Jeg spiser mye også, liksom jeg er den i både familien og vennegjengen som spiser mest men er fortsatt like tynn. Hoftebeina, ribbeina, kragebeina osv synes på meg og jeg synes dette er utrolig stygt. Noen ganger så spiser jeg bare en gang om dagen fordi jeg ikke føler meg sulten og klarer ikke å få i meg mat men andre ganger spiser jeg sjukt mye. Jeg vil gå opp i vekt og vet dere ikke han foreslå eller gi meg en diagnose men finnes det ikke noen piller eller tabbeleter jeg kan ta for å gå opp i vekt?

SVAR

Besvart 01.04.2019 21:01:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle