Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å svelge og kaste opp godterier når man angrer for å ha spist?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 13 år og sliter litt med selvtilliten om dagen, trener mye og spiser sunt og variert. Men føler jeg spiser alt for mye usunt (sjokolade, brus, energibarer), og greier ikke helt å stoppe når jeg har lyst på det tar jeg det, men etterpå så pleier jeg å angre. Er det mulig å svelge det og så kaste det opp igjen?

SVAR

Besvart 25.05.2019 18:26:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle