Hopp til hovedinnholdet

Hatt anorexia, ønsker å avslutte behandling.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har slitt med undervekt og anoreksi og har gått til BUP noen måneder nå, og lagt på meg over 10kg. Det føles egentlig helt jævlig. Jeg er nå på en normalvekt, og har en bmi på 19,5. Problemet er at mensen ikke har kommet tilbake enda. Jeg hadde fint klart meg her, men jeg blir presset til å fortsette. Psykologen min sier også at dette er den eneste grunnen til at jeg ikke får stoppe nå. Jeg må først få mensen. Jeg går imot hele tiden. Dette suger! Dette helvete føles helt forferdelig, kroppen min har forandret seg så mye og jeg orker ikke å bli fetere. Jeg klarer ikke mer! Det å legge på seg, og få i seg den næringen jeg må nå er også helt FORFERDELIG! Jeg hadde kun hatt mensen 1 gang før anoreksien, så den var aldri regelmessig. Kan det være en ulempe for meg? Må jeg legge på meg mer enn andre for å få den tilbake? NOK ER NOK! Jeg har de siste dagene slitt ekstremt mye med meg selv, begynt å selvskade, og er veldig deprimert. Jeg vil ikke legge på meg mer! La meg være!

SVAR

Besvart 25.06.2019 09:58:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle