Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hatt anorexia, ønsker å avslutte behandling.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har slitt med undervekt og anoreksi og har gått til BUP noen måneder nå, og lagt på meg over 10kg. Det føles egentlig helt jævlig. Jeg er nå på en normalvekt, og har en bmi på 19,5. Problemet er at mensen ikke har kommet tilbake enda. Jeg hadde fint klart meg her, men jeg blir presset til å fortsette. Psykologen min sier også at dette er den eneste grunnen til at jeg ikke får stoppe nå. Jeg må først få mensen. Jeg går imot hele tiden. Dette suger! Dette helvete føles helt forferdelig, kroppen min har forandret seg så mye og jeg orker ikke å bli fetere. Jeg klarer ikke mer! Det å legge på seg, og få i seg den næringen jeg må nå er også helt FORFERDELIG! Jeg hadde kun hatt mensen 1 gang før anoreksien, så den var aldri regelmessig. Kan det være en ulempe for meg? Må jeg legge på meg mer enn andre for å få den tilbake? NOK ER NOK! Jeg har de siste dagene slitt ekstremt mye med meg selv, begynt å selvskade, og er veldig deprimert. Jeg vil ikke legge på meg mer! La meg være!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer