Hopp til hovedinnholdet

Jeg holder på å utvikle spiseforstyrrelse, hvordan spise godteri igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg spiser ikke godteri og har i det siste halvåret begynt å utvikle noe som kan virke som en start på en spiseforstyrrelse. Jeg ønsker å prøve å spise litt godteri og annet litt usunn mat igjen, men det er veldig vanskelig å starte, hvordan skal jeg gjøre dette, tror du det blir lettere å spise godteri etter den første gangen, skal jeg bare spise noe usunt fort og ikke gjøre noe stor greie av det? Jeg er også redd for at jeg føler at jeg må trene mye etter jeg har spist det. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 27.06.2019 22:04:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle