Hopp til hovedinnholdet

Trenger hjelp for spiseforstyrrelser , finnes det en chat eller smstjeneste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg trenger hjelp!!! Har dere noen SMS tjenester man kan chatte med har telefonangst. Jeg sliter med spiseforstyrrelse og før jeg fikk hjelp av psykolog så sa hun hele tiden du ser ut som et beinrangel i overkroppen mens jeg fikk hjelp gikk det greit trodde alle.... jeg teller bare kcal OGG trener HVÆR DAG selvom jeg ikke har lyst men har motivasjon akk nå. Men nå er mamma begynt på nytt med fett er ikke farlig og ha på maten. To knekkebrød er for lite i løpet av en hel skoledag osv. Jeg har nå sluttet hos psykolog men angrer. Jeg skjønner ikke meningen med live, hva vil jeg, hvem er jeg og hva gjør jeg egentlig????! Kan dere være så snill å skrive SMS tjenester? Eller kan dere fortelle om man ringer til typ en hjelpetelefon hva starter de med og hvordan foregår en samtale?!!!!

SVAR

Besvart 26.09.2019 07:38:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle