Hopp til hovedinnholdet

Livet mitt har forandret seg fullstendig, jeg spiser også veldig lite.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har i det siste lagt merke til at livet mitt har forandra seg fullstendig. jeg har mista et par av mine nærmeste venner og føler at jeg ikke har noen å snakke med, det har ført til at jeg ikke klarer å stole på noen. i det siste har jeg spist veldig lite og gå nesten 10kg ned i vekt... men jeg føler meg fortsatt oppblåst. jeg er kvalm og svimmel hele tiden. jeg får ikke nok søvn og opplever konstante humørsvingninger, samt helt uregelmessig mensen. jeg opplever at kroppen min til tider også rister/ skjelver. folk rundt meg har lagt merke til at jeg ikke har det så bra men jeg er så flink til å skjule det, så jeg juger hele tiden. det er et stort press å måtte juge om at jeg har spist selvom jeg ikke har det, og si at jeg bare er trøtt når jeg egt er lei meg. jeg har ingen å snakke med og er redd for at det er noe galt med meg, jeg vet jeg har dårlig kosthold og mangel på vitaminer men jeg kan ikke dra til legen fordi jeg ikke vi ta blodprøve eller urinprøve. hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 03.12.2019 20:44:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle