Hopp til hovedinnholdet

Jeg har anoreksi og bulimi, får ikke hjelp av psykologen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 16 som sliter med spiseforstyrrelse både bulimi og anorexi. jeg klarer ikke å slutte å psykologen min hjelper meg ikke uansett om at jeg har snakka med hun i 1 år nå så blir det Bare verre og verre, i tillegg så har jeg en far som drikker alkohol, hele familien min er kristne og dermed gjør det vanskelig å været i et homoseksuellt forhold i og med at jeg er ftm og kjæresten min er også ftm og faren min kaller meg for sårende ord. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger med alt dette sittende bak i hodet. jeg har begynt å kutta meg igjen og bruke andre former for selvskading sånn som slå hånda mi i en mur vegg.

SVAR

Besvart 03.12.2019 21:21:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
account_circle