Hopp til hovedinnholdet

Veier 27,7 kg og er 165 cm høy. Er det farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 år jeg jeg hadde et spørsmål innen det å være undervektig. Jeg er 165cm høy og jeg veier 27,7kg... dette er det laveste det har vært og jeg føler ingen egentlig har lagt merke til det? Jeg vet at jeg ikke strever med spiseforstyrrelse siden jeg er ikke opptatt av hva jeg får i meg eller vekta mi generelt. Men jeg har fortsatt gått veldig ned i vekt og jeg er ikke sikker på om det er farlig. Uansett, jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Snakker allerede med en psykolog pga mental helse og jeg har snakket med henne om dette men føles ut som om det ikke er så veldig viktig? tips?

SVAR

Besvart 29.12.2019 19:04:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle