Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser bare en gang om dagen og kaster opp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er 13 år og veier 54 kg og er 158 høy, og føler meg veldig tjukk.. For sånn 3 måneder siden begynte jeg med å bare spise middag, nå spiser jeg bare middag når jeg må spise med familien. Så noen ganger henner det ar jeg kan gå en hel dag uten mat. Nå i det siste har jeg begynt å stikke noe i halsen sånn at jeg kaster opp, har holdt på med dette i ca 1 uke og kaster da opp hver dag, noen ganger kan jeg kaste opp hver dag.

SVAR

Besvart 06.01.2020 12:56:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle