Hopp til hovedinnholdet

Har jeg anoreksi, er jeg undervektig nok? Noen sier jeg er normalvektig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er i behandling i BUP for anoreksi og depresjon. Jeg har vært tvangsinnlagt tidligere. Jeg føler at jeg ikke blir frisk og kommer meg ikke opp i vekt mer, fordi jeg ikke tør. Jeg føler meg ikke syk nok/tynn nok til å ha anoreksi. Man kan jo ikke på en måte føle underernæringen bortsett fra enkelte symptomer da. Jeg veier 45 kg og veide rundt 40 på det laveste. Høyden min er et par cm over 160, og tenker at jeg egt ikke bør gå opp mer selv om de sier at jeg MÅ. Hva skal jeg gjøre? Og hvem skal jeg tro på? Noen sier at jeg er helt normalvektig og at jeg ikke trenger å tro at jeg har anoreksi, men de på Bup sier det er alvorlig osv :( blir sykt deppa av tankene

SVAR

Besvart 24.01.2020 20:36:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle