Hopp til hovedinnholdet

Jeg har anoreksi og må spise store måltider, er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har anoreksi og jeg må spise veldig store måltider. Jeg synes det er kjempevanskelig. Er det noe jeg kan gjøre for at jeg skal kunne klare å spise litt uten at det føles ut som at hele verden raser sammen? Jeg klarer ikke å stole på foreldrene mine heller etter at de har prøvd å lure i meg ting før. Er der vanlig å ha 3 brødskiver til lunsj? Synes det er forferdelig mye

SVAR

Besvart 24.01.2020 20:40:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker DIN matlyst.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle