Hopp til hovedinnholdet

Spiser kveldsmat med familien hver dag. Hvorfor er magen stor på morgenen ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er jente, og fyller 14 i oktober. Jeg er 163 høy og veier rundt 46-47kg. Jeg sliter litt med spising men har blitt bedre, men jeg har et problem, jeg blir bedt om og spise kveldsmat med familien hver dag, og det er greit. Men om morgenen dagen etter har jeg vondt i magen og den er veldig stor, nesten dobbelt så stor. Jeg pleier og sove med sånne pose aktige flasker fylt med varmtvann, og pleier og legge de på magen, det er ganske varmt men jeg lurer på hva som kan gjøre at magen min er sånn om morgenen, det er litt kvalmende følelse og om kvelden, som om morgenen men det at magen min blir så stor er det største problemet. En kveld spiste jeg yoghurt og smothie til kvelds og merket dagen etter at jeg var veldig dorlig og magen var dobbelt så stor enn når jeg la meg. I går spiste jeg et knekkebrød med skinkeost på og noen risrunde kjeks med ostekrydderpå. kan det være de varmeputegreiene som jeg legger på magen om kvelden som gjør det eller er det noe jeg reagerer på av mat?

SVAR

Besvart 26.01.2020 16:55:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Matvareallergi

Har du matvareallergi eller kjenner noen som har det? Det kan være litt problematisk, men med god kunnskap, går det mye greiere.

 

Les mer
account_circle