Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kommer jeg inn i forsvaret med diagnose på spisforstyrrelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 17, snart 18 som virkelig vil inn i forsvaret. Saken er at jeg har fått diagnose på spiseforstyrrelser. Jeg trenger hjelp med å komme inn i forsvaret. Jeg nekter å gi opp uten å ha prøvd alt i verden. Jeg trenger alle råd jeg kan få. Tusen takk på forhånd! :år MVH Jente 17pr

SVAR

Besvart 30.01.2020 07:21:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Sesjon - ditt første fysiske møte med Forsvaret

Først må ale gutter og jenter med norsk statsborgerskap og bostedsadresse i Norge fylle ut en egenerklæring. På bakgrunn av denne, plukker Forsvaret ut hvem som må møte opp på sesjon.

 

Les mer
attach_file

Forberedelser og oppmøte til førstegangstjeneste

Hva bør du pakke, hvordan forbereder man seg, og hvor skal man møte første dagen i Forsvaret? Få svar på alt du lurer på i forbindelse med førstegangstjenesten her.

 

Les mer
account_circle