Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt anoreksi og skal legge på meg 15 kg, er det bare fett?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For noen måneder siden sendte jeg inn et spørsmål om dere trodde jeg hadde en spiseforstyrrelse, men fikk som svar at jeg mest sannsynlig ikke hadde det, og at det var helt normalt. Vel, jeg ble diagnosert med anorexia nervosa ikke så veldig lenge etter og ble innlagt på vanlig sykehus i 1 uke og deretter på avdeling for spiseforstyrrelser. Ikke at det er noe galt i det, men synes dere kanskje bør tenke dere om hva dere svarer på sånne spørsmål siden det kan være veldig triggende, så please helles svar andre om at de bør snakke med noen, og at de ikke skal prøve å skjule det så mye, så noen kan legge merke til det og kan søke hjelp:) Men til neste spørsmål; Jeg gikk ned 15kg så mistet nesten alle musklene mine, og nå legger jeg på meg bare fett, kommer jeg noen gang til å få like mye muskler igjen? Eller er jeg støkk med alt dette fettet? Mangler fortsatt 5kg igjen før jeg kan begynne å trene, så kommer til å legge på meg enda mer fett! Stresser meg veldig:(

SVAR

Besvart 08.02.2020 21:33:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle