Hopp til hovedinnholdet

Har jeg en form for spiseforstyrrelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Plis, ikke legg dette offentlig. Er dette en form for spiseforstyrrelse? Fordi jeg er nesten redd for kalorier. Jeg sjekker pakninger for hva ting inneholder osv. I tillegg klarer jeg så vidt å spise 2 måltider om dagen. Da spiser jeg heller ikke mye. Jeg føler at jeg legger skikkelig på meg av absolutt all mat, og har derfor problemer med det. Jeg vet ikke om dette er en type spiseforstyrrelse, men det kan da ikke være lurt heller..I tillegg tar jeg 100 squats hver dag fordi jeg føler jeg må holde meg litt aktiv. Kjenner også på en del svimmelhet og av og til mister kontroll på ting. Dette kommer sikkert fordi jeg spiser for lite, men vil ikke ta i meg mer mat..Er dette en spiseforstyrrelse?

SVAR

Besvart 19.02.2020 15:29:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle