Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt behandlet for spiseforstyrrelser, har det vondt i ettertid.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde anoreksi når jeg var 11 til jeg var 13 år. Jeg ble lagt inn på sykehus og gikk glipp av noen mnd av ungdomskolen. Jeg ble behandlet veldig dårlig på sykehuset, vold for å sonde, stengt inn på rom osv. Dette har gjort veldig vondt i ettertid, pluss alt det andre med den sykdommen å gjøre. Når jeg la på meg ble ting værre. Jeg kuttet meg selv osv. Under behandlingen fikk jeg egt aldri no hjelp. Det meste som ble tatt opp på møtene var maten og om jeg hadde spist nok. Etter at jeg hadde en grei vekt hørte jeg ikke no mer fra dem, og jeg oppføre meg glad og frisk så jeg skulle slippe og se dem igjen. Det er nå et år siden og jeg begynner å skjenne på spisevansker igjen, og jeg føler meg alltid tom og ensom, selvom jeg har en vennegjeng på 25 jenter og veldig populær. føler at det var egt ingen spm brydde seg om meg, alle var bare opptatt at jeg skulle legge på meg. Men det gjør så utrolig vondt å sitte igjen nå alene. Jeg vurderer å bare slutte med alt. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 25.02.2020 21:01:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle