Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bare få anoreksi, blir trigget av å se bilder av anoreksi.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fyller snart 16 år. Jeg er veldig ufornøyd med kroppen min og jeg er veldig opptatt av at jeg ikke kan spise. Men jeg har hatt bulimia og jeg har binga mat. Jeg kan fortsatt binge mat innimellom. Men nå er det mer at jeg ikke spiser i det hele tatt. Men det er så vanskelig. Jeg vet at det ikke er bra å gjøre, men jeg vil få anoreksi.Jeg vil vite hvordan jeg kan klare å holde meg uten mat. Til og med uten middag uten at mamma og pappa skjønner det. Jeg vet dere bare vil hjelpe da men hva nå enn dere kommer til å si om at det er farlig så kommer det ikke til å endre meningen min. Jeg vil ikke spise fordi jeg vil bli tynn. Noen ganger ser jeg tilogmed gravid ut, dette r helt sykt. Så plis bare hjelp meg med hvordan jeg kan holde meg unna mat. Jeg er også veldig fascinert over folk med anoreksi, og jeg kan sitte å bla gjennom bilder på bilder av anoreksi og det er på en måte deilig å se på... Hvorfor det?

SVAR

Besvart 02.03.2020 18:06:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle