Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir utslitt av å tenke på mat 24/7,kan jeg legges inn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette, men jeg prøver: Jeg er så sliten. Jeg orker ikke mer av livet, men jeg vet at jeg må fortsette. Jeg er så lei av å være i konstant krig med megselv. Jeg klarer ikke mere. ALT jeg tenker på 24/7 er mat! Jeg klarer så vidt å konsentrere meg på skolen, gjøre lekser, være der for vennene mine osv. Frykten for å gå opp i vekt er så ekstrem stor! Jeg kan ikke spise det, jeg kan ikke spise så mye eller jeg kan ikke spise på det tidspunktet Det er ting hjernen min forteller meg for at jeg skal passe på å ikke gå opp i vekt. Tingen er at sånn som jeg spiser nå fungerer ikke lengre. Kroppen min nekter å gå mere ned i vekt. På grunn av dette så har forholde mitt til mat bare blitt enda verre. Eg begynner sakte men sikkert å innse at en innleggelse kanskje ikke er så dumt? Jeg er ikke klar for det nå men kanskje en gang i fremtiden? Går det an for en på min alder å bli frivilliginnlagt? Jeg har forresten ingen kontakt med BUP

SVAR

Besvart 02.03.2020 23:37:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle