Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fikse forbrenningen til normal ? Kan den bli bedre en før?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei, jeg har spiseforstyrrelse men holder på å bli frisk og styres i riktig vei, men jeg lurer på hvordan jeg kan fikse forbrenningen min. Hvordan blir den normal igjen og hvordan får jeg den normal igjen? Hvis jeg spiser normalt igjen vil jeg da få tilbake den normale forbrenningen, har jeg sjansen til å få bedre enn jeg hadde før? Og hvordan kan jeg øke den generelt når jeg ikke er aktiv, altså at den har blitt bedre fortere sulten osv. Hvor ofte burde jeg gjøre styrke og hvor lenge?

SVAR

Besvart 10.03.2020 09:41:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
account_circle