Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd jeg har fått spiseforstyrrelse, spiser lite nå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er jente på 14 år og redd for at jeg har en spiseforstyrrelse. Jeg vil ikke spise, men gjør det for at det ikke skal synes at jeg sliter med noe. Jeg angrer alltid etter måltid og får noen ganger vondt i magen av bare små mengder mat. Jeg vil ikke spise middag med folk, spiser ikke lunsj, og lite frokost. Jeg drikker derimot mye te, Pepsi Max og vann, Vet ikke om det sier deg noe? Jeg vil ikke snakke med noen om dette, jeg driver med cheerleading og trener MYE og i bare sports bh og en liten shorts, jeg er også den som blir kastet opp i luften, så det er også vanskelig med tanke på at jeg kanskje er tung å Løfte på. Jeg har null planer om å slutte med sporten min, det er det jeg elsker og det eneste som gir meg ordentlig lykke i hverdagen. Elsker det. På treninger kobler jeg helt av fra disse tankene og bare fokuserer på treningen, men samt å brenne kalorier og miste fett. Jeg er redd for at jeg kan ha en spisefortyrrelse, men tørr ikke å si det til noen, hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 14.03.2020 18:34:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle