Hopp til hovedinnholdet

Jeg har anoreksi og sover dårlig, kan det ha med anoreksien å gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har anoreksi, er heldigvis på vei opp og Ut av det, men er fortsatt veldig undervektig, og har begynt å sove dårligere. Sover gjennom hele natten men våkner som regel veldig tidlig. Får som regel syv til åtte timer søvn i helgene. I hverdagene er det derimot lettere, da jeg har faste rutiner. Før var jeg veldig b menneske, og sov gjerne til ti halv ellve, nå er jeg ab menneske. Har anoreksien noe med dette å gjøre?

SVAR

Besvart 24.03.2020 20:55:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle