Hopp til hovedinnholdet

Kan de tvangsinnlegge meg? Må jeg spise da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eg er litt fortvilet nå. Psykologen min vil eg ska legge meg frivillig inn på psykiratisk. Siden eg går så mye ned i vekt sier hu. Istedenfor å gå opp i vekt. Grunnet coroana har me telefonsamtaler. Men hu mene det er uansvarlig å la meg sitte alene. Da hu er redd eg skal dø. Eg veier nå 46kg og er 170cm. Hu truer meg med tvangs innleggelse. Kan hu det? Hva skjer viss eg fortsetter å ikke spise viss eg blit tvangsinnlagt? Trodde eg Måtte veie langt under 40 før de kan tvinge meg på dps. Eg har ikke mangel på blodprøver. Bare lavt blodtrykk og lavt blodsukker

SVAR

Besvart 25.03.2020 21:43:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle