Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kjærlighetssorg og nå har jeg også fått bulimi.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 16 år gammel å går gjennom min første kjærlighetssorg. Det er snart 7 mnd siden vi slo opp nå. Vi var sammen i ca 6 mnd, men jeg elsket han utrolig mye. Problemet er at vi er i samme vennegjeng, så det er umulig å komme over han. Vi er på de samme festene og de samme vennetreffene. Jeg ser han prøve seg på vennene min å det er helt jævlig å se på. Vi snakket mye å han ga seg på en måte aldri. Han fortsatte å si natta å at han bryr seg om meg å kun vil det beste for meg, men det virker ikke slik. Jeg fjernet han fra sosiale medier før jul, men da vi møttes på nyttårsaften på en fest overtalte han meg til å legge han til igjen da jeg var full. Har nå fjernet han igjen og det han sa var at jeg måtte gjøre det som er best for meg. At han vil det beste og at hun syntes det er trost at vi ikke kan ha kontakt. De siste mnd har jeg fått bulimi, før bare hatt spisefortsyrrelser. Ser på minner og får helt sammenbrudd ofte. Sitter helt fast. Alt er vanskelig å ser ingen utvei

SVAR

Besvart 31.03.2020 22:24:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle