Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer med å spise og er ikke dramatisk. Jeg er tynn og blek.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror jeg har en spise forstyrrelse, jeg sverger jeg har aldri følt sånn før og er ikke dramatisk og vil ikke ha oppmerksomhet. Jeg er ikke syk eller har ikke feber eller noe men jeg startet å aldri ha appetitt og vært trist og deprimert jeg vet ikke hva som skjer med meg. Sånn jeg blir kvalm når jeg ser på mat selv når jeg handler med moren min, jeg følte meg veldig kvalm av å se på maten og jeg bare føler meg trist men når jeg forteller familien min det, kaller de meg bare dramatisk og at jeg bare er syk. og jeg føler at hjernen min vil hindre at jeg spiser ved hjelp av å gjøre at jeg føler meg kvalm og depressed og jeg har ikke motivation til å spise lenger fordi jeg kan ikke engang gå opp i vekt og jeg orker ikke engang å se på kroppen min fordi jeg er så tynn og blek.

SVAR

Besvart 02.04.2020 20:48:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker DIN matlyst.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle