Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vansker med mat og klarer ikke være ærlig om dette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg Har snakket med en assistent og helseplæier på skolen men jeg klarer ikke å snakke med dem og være helt ærlig. Det er bare d at jeg vet ikke hvor jeg skal byen og hvordan jeg skal si det. Jeg går i 10k og i 6k hadde jeg noen venner som gjorde narr av andre siden de ikke var så særlig tynneEtter dette begynte jeg å få negative tanker om megselv, og kroppen min. Bynte og trene mye mere enn jeg plæide og spise litt mindre. Og jeg gikk ned i vekt kanskje 2-4kg men så ble jeg bedere etter vert igjen og så ble d litt værre igjen i fjor så ble d bedre og nå er det værre enn det var før. Denne gangen startet det med at jeg veide megselv for første gang på lenge 68kg nå er jeg på 63ca men d er vell helt normal vekt tror jegJeg er veldig redd for å gå opp. Jeg har gjort selvskading og har kastet opp her og der noen få ganger sisT jeg var hos tannlegen så hun at en tan bynte og bli litt misfarget Jeg føler at tanke gangen min har blitt værre etter 6kEr redd for at helsesøster ikke tror på meg

SVAR

Besvart 02.04.2020 21:28:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Tidlige tegn på spiseforstyrrelse

Er du bekymret for at en venninne, en kjæreste, eller et familiemedlem har en spiseforstyrrelse? Noen tegn kan være typiske, selv om det er variasjoner.

 

Les mer
account_circle