Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor snakker de bare med mamma på bup?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble diagnosert med anoreksi i desember/november 2020, husker ikke helt fordi jeg ble flyttet til litt forskjellige ulike stasjoner å endte til slutt opp på en plass der di var forsterket i anoreksi elns. Men jeg føler at det eneste de snakker om er om det har gått fint den uken med mat osv, og om det er noe som skal skje neste uke. Å det snakker di bare om med mamma. Jeg får aldri snakket om hvordan jeg har det nå, eller hvorfor ting ble som det ble, greier ikke å opne meg til de 2 psykologene heller. Var ganske undervektig også da, så det har tatt litt tid. Men det er jo ikke sånn at vekt er alt. For du må snakke om det for at det skal bli lettere sant? Lover at jeg har fått åpnet meg mer til helsesøster på sånn 1 time enn det jeg har gjort på bup de siste 6 månedene.

SVAR

Besvart 02.04.2020 22:16:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle