Hopp til hovedinnholdet

Blir man tynnere av å kaste opp mat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

De siste ukene har jeg spist ekstremt mye og kastet det opp igjen. Jeg får dårlig samvittighet over at jeg spiser så mye når jeg egentlig vil gå ned i vekt og bli tynn. Jeg hater meg selv når jeg ser hvor mye jeg spiser og jeg hater meg selv ennå mer når jeg kaster opp maten, men samtidig så må det ut fordi jeg ikke vil legge på meg. Blir man faktisk tynnere av å kaste opp maten?

SVAR

Besvart 03.04.2020 20:22:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle