Hopp til hovedinnholdet

Helsesøster sier jeg har anoreksi, hvordan få hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lenge hatt et vanskelig forhold til mat osv, jeg har aldri fått det påvist av lege, men helsesøster o.l. sier jeg har anoreksi. Jeg spiser kanskje en brødskive max. hver dag, og føler ikke jeg får hjelpen jeg trenger hjemme. Hva gjør jeg? Kan jeg bli innlagt noe sted eller bo på institusjon hvor folk skjønner meg og behovene mine bedre?

SVAR

Besvart 04.04.2020 19:55:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle