Hopp til hovedinnholdet

Jeg er undervektig, men vil ikke ha mave. Normalt med mavesmerte spiser mer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har slitt med spiseforstyrrelse og tenke på mate hele tiden. Jeg har godt ned veldig fra sommer til nå, jeg er 163cm og veier 40kg vet at jeg er undervektig. Før sommeren veide jeg 49kg. Jeg vet av jeg må legge på meg, men er redd for å legge på meg på magen, hvordan kan jeg få fett på rumpe og lår og ikke magen? Når jeg spiser mer til hvert måltid får jeg vondt i magen og føler meg veldig stor, er det normalt etter å ha spise lite en stund? Legger jeg på meg på magen av å spise meg veldig mett til hvert måltid ? Har litt problemer med å unne meg ting på lørdag, er det greit å spise en sjokoladebar for eks. Twix, leon, Stratos eller bueno og spise pizza på kvelden?

SVAR

Besvart 03.04.2020 12:49:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle