Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer med å spise nok

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har problemer med på spise nok, jeg blir fort mett Jeg er 163 cm og veier 40 kg Jeg vet jeg må spise mer, men etter et måltid blir ubehagelig mett selv om jeg ikke har spist så mye. Til middag blir jeg mett av en potet, og tilbehør. Jeg får litt dårlig samvittighet av å spise meg ånklig mett. Jeg får vondt i øvre delen av magen, og ser meg i speilet. Vet at jeg må spise mer men hvordan kan jeg gjøre det uten å få dårlig samvittighet og vondt i magen?

SVAR

Besvart 03.04.2020 12:28:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle