Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg takle å gå opp i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 16 år gammel jente. Jeg har hatt spiseforstyrrelser fra september 2019 til nå april 2020 eller jeg var hos legen for 2 dager siden og har fått matplan. Jeg har fulgt den nå to dager og skal fortsette, men vet du hvordan jeg skal takle det? Jeg føler at etter hver eneste mat bit jeg tar så ser magen min stor ut.. og jeg føler at jeg går opp så fort.. hvordan kan jeg takle dette?

SVAR

Besvart 05.04.2020 19:45:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle