Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gått ned i vekt, vil en kostplan få meg tilbake til gammel vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 14 år. Jeg har hatt en liten versjon av spiseforstyrrelser ordentlig i 4 månder, jeg har gått dager uten og spise eller å bare spise lite eller og kastet opp. Jeg har ikke blitt ordentlig tynn før vi fikk stoppet det her, jeg er 166 cm høy og veier 49 kg. Jeg har akkurat starter å få ett bedre kosthold og spise 4 ganger om dagen, men jeg bare lurer.. hvis jeg nå følger den planen om å spise 4 ganger om dagen, ikke så usunt men også å trene. Vil jeg da bli som før (veide 58 kg) eller vil jeg forbli slank?

SVAR

Besvart 06.04.2020 21:08:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle