Hopp til hovedinnholdet

Jeg har underspist, prøver nå å bli bedre. Vil jeg gå opp i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15 år! Jeg har ett spørsmål til dere: Jeg har nå gått ett parr månder med dårlig forhold til mat og underspisst eller ikke spist, nå prøver jeg å bli bedre. Men hvis jeg nå starter sakte men sikker å spise 1000-2000 kalorier om dagen, og ikke over det. Vil jeg da gå opp i vekt, eller forbli på vekten men ikke gå ned? Så lenge jeg ikke spiser over 2000 kalorier

SVAR

Besvart 06.04.2020 21:10:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle