Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor går man ikke opp i vekt når man spiser etter matplan?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet om flere som er i «recovery» for spiseforstyrrelser. Altså at de har hatt spiseforstyrrelser men har fått matplan og må spise 1800-2000 kalorier om dagen. Det er en jeg vet om som har matplan og er i recovery, og har vært det i 5 månder, men henne ser jo like slank ut. Hvordan og hvorfor? Kommer det av at henne ikke spiser over det normale (assa at henne holder seg til 1800-2000 og ikke over og holder seg for det meste sunn?) er det grunnen til at henne så vidt har gått opp, eller hva kan være grunnen? Setter veldig stor pris på svar:)

SVAR

Besvart 06.04.2020 21:12:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du hjelpe en venn som har spiseforstyrrelse?

Det kan være vanskelig å se om noen har en spiseforstyrrelse. Har du mistanke er det viktig at du er en god venn og snakker med vennen din, og forteller at du er bekymret. Men du kan ikke ta ansvar for å hjelpe vennen alene.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
account_circle