Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig å få vondt i magen når man spiser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har spist litt lite i det siste, og mamma sier jeg må spise mer. Jeg er 17 år 163cm og veier 40kg. Jeg veide mer før sommeren men nå har jeg godt ned til 40 kg. Problemet er at når jeg spiser to brødskiver til lunsj, får jeg vondt i øvre delen av magen og føler meg feit. Jeg får dårlig samvittighet av å spise meg så mett at jeg får vondt i øvre delen av magen. Når jeg blir så mett kan det gå 5 timer før jeg blir sulten. Hvordan kan jeg unngå å få vondt etter å ha spist ? Er det vanlig ?

SVAR

Besvart 06.04.2020 21:18:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle