Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg dra på utveksling når jeg strever med spiseforstyrrelser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har planer om utveksling til sommeren, dette er så viktig for meg og jeg gleder meg helt sykt! Jeg sliter med hvordan jeg ser på kroppen min og jeg teller hver kalori som går ned i kroppen min. Jeg har vert igjennom perioder med spisevaner som antyder til anoreksi og bulimia og binge spising episoder.Er veldig lei av og ha det sånn, kalorier, mat og kropp er nummer 1 fokus hver dag! Vurderer og få hjelp av psykolog, men har hørt at man ikke får dra på utveksling hvis man har psykiske problemer. Hvis jeg får hjelp kan dette hindre meg i og dra på utveksling? Det er viktigere for meg og dra på utveksling, en og få hjelp! Men hadde vært fint med hjelp nå, men kan klare meg 1 år til med et anstrengt forhold til mat hvis valget et hjelp eller utveksling.

SVAR

Besvart 06.04.2020 21:02:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle