Hopp til hovedinnholdet

Det blir svart for meg når jeg kaster opp, er det bulimien?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har hatt bulimi i flere år.De siste mnd har jeg opplevd (når jeg kaster opp)i det jeg presser meg til og kaste opp at jeg blir helt svart foran øynene og får et slags lyn aktig lys (venstre side mest)jeg har ofte migrene på venstre side.Det er blitt veldig plagsomt for meg,når jeg får det klarer jeg ikke noe annet enn og legge meg nedpå og lukke øynene og ha det helt stilt rundt meg.jeg opplever og at som om øyet på venstre side rett og slett "henger" ned.Det skremmer meg.Jeg har og tatt MR for ca en måned siden der alt var OK forsåvidt jeg vet.Hva kan dette være?og kan det skyldes bulimien?takk for svar!

SVAR

Besvart 07.04.2020 00:05:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle