Hopp til hovedinnholdet

Jeg har bulimi og synes ikke behandling hjelper, kan jeg spise godteri?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har bulimi og sliter derfor med mat. Jeg går til BUP, men føler ikke egt at det hjelper. Selvom de er flinke osv. Jeg trener hver dag. Jeg bytter på med utholdenhetstrening og styrke. Jeg vet at jeg burde restituere, men får dårlig samvittighet av å ikke trene. Jeg er ikke en tjukk bulimiker. Jeg har litt lavere BMI enn det man skal ha. Jeg har litt muskler og ikke såå mye fett egt. Men jeg lurer på om man blir tjukk av å spise litt godteri noen ganger? F.eks i påsken. Får du lzm mer fett på kroppen av det? Eller «fordufter» det med dn gang. Siden jeg trener og sikkert har ganske grei forbrenning. Jeg har alltid vært glad i søtsaker. Men etter jeg begynte å slite med mat har jeg fått dårlig samvitgighet. Men jeg har ikke klart å holde meg helt unna det. Har snart hatt det i to år. Egt så føler jeg at livet er for kort til å bry seg såå mye om hva man spiser. Men det er vanskligere gjort enn sagt

SVAR

Besvart 08.04.2020 14:35:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
account_circle