Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke mer hjemmebehandling, vil bli innlagt. Jeg er så redd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg er i behandling for en spiseforstyrrelse. Eg føler meg overhørt og hjemme er det bare grining og kjefting om at eg må spise. Mitt eneste ønske var å bli innlagt. Eg vil bli bedre, men eg klarer det ikke hjemme. De på bup overhørte meg når eg ba om å bli innlagt. Eg ropte at eg ikke klarte mer av behandlingen hjemme og at eg kom til å slutte å spise helt om eg måtte fortsette hjemme. I går spiste eg bare 50g havregryn med vann og liten porsjon pastasalat. Eg klarer ikke stå opp fra sengen og bare skjelver nå. Er så redd, det føles ut som at eg skal besvime. Hjelp meg eg vet ikke hva eg skal gjøre. Eg klarer ikke å spise men nå føles det ut som at eg dør. Eg er så redd

SVAR

Besvart 09.04.2020 20:23:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle