Hopp til hovedinnholdet

Jeg kaster opp all maten, har fått så vondt i magen,. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! De siste ukene så har jeg følt at jeg må miste vekt. Problemet er at jeg veier 40 kg, noe som er vanlig for min alder. Uansett, så jeg har kasta opp all maten jeg spiser. Og med alt, så mener jeg alt! Tror jeg har gått ned tre kilo nå. Jeg blir veldig glad når jeg ser på magen min og ser hvor mye forskjell det er fra meg fire uker siden og nå. Ganske sikker på at jeg har bulimi. Jeg vet det jeg gjør ikke er sunt, og jeg prøver å stoppe med å kaste opp. Men hver eneste gang jeg spiser nå, så får jeg dårlig samvittighet. Jeg bestemte meg for å skrive til dere nå fordi at etter jeg spiste to brødskiver ista så var jeg fortsatt sulten, men jeg "tørte" ikke å ta en til. Bestevennen min vet om problemet mitt og sier til meg at jeg må slutte. Jeg kasta akkurat opp igjen og har veldig vondt i magen. Jeg er så sulten. Jeg vil spise, men tør ikke!!!! Hva skal jeg gjøre? Håper dere svarer litt fort. Hilsen Jente 13

SVAR

Besvart 09.04.2020 20:20:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle