Hopp til hovedinnholdet

Jeg har anoreksi og lurer på når mensen kommer tilbake?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med anoreksi (jeg får behandling hos bup - familiebasert behandling) jeg har begynt å komme opp på det som anses som en «normal» vekt. Men jeg har ikke fått mensen enda, og jeg har fortsatt ganske mange «spiseforstyrrede» tanker, og behandlerne sier derfor at jeg må mer opp i vekt på grunn av at kroppen min ikke er der den skal være enda, blant annet på grunn av mensen. Jeg har ikke hatt noen tegn på mensen, bortsett fra litt utflod noen ganger. Jeg hadde mensen før, men mistet den for to år siden. Jeg sliter også veldig med at jeg står hele tiden, jeg føler at jeg forbrenner mer da, Og jeg sitter etter kl. 20:00 (får egentlig ikke lov, og prøver å sitte mer). Jeg lurer på om Mensen ikke kommer fordi jeg ikke slapper av så mye, Eller om jeg ikke har kommet nok opp i vekt enda? I tillegg lurer jeg på hvor lenge det kan ta før jeg får det? Håper dere kan svare på alle spørsmålene mine, for jeg er veldig usikker, Og håper jeg får mensen, så jeg slipper å gå mer opp i vekt.

SVAR

Besvart 10.04.2020 09:39:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
account_circle