Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mistet matlysten og holder på å spy når jeg spiser.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hei jeg har slitt med mat i det siste har godt uten mat helt siden søndag foreldrene mine tvinger meg til og spise mat selvom jeg ikke er sulten jeg drikker vann og det er det og når jeg spiser middag så brekker jeg meg og holder på og spy i dag når vi spiste så mista jeg matlysten min og jeg holte på og spy fordi jeg kjente noe oppi halsen jeg prøver ikke å slanke meg eller noe sånt jeg er sånn passe tynn og jeg veier 50.9kg og er 1.59 cm høy forrige uke så gikk jeg uten mat føler at jeg ikke har lyst på noe mat i det hele tatt... jeg drikker vann og men mamma og pappa sier at jeg må få i meg mat og jeg sier at jeg ikke er sulten men bare har lyst på middag når vi ikke har tid.... jeg føler av og til at jeg må spy men jeg kaster ikke opp har aldri vært sånn før jeg har alltid elska mat og spiser masse men nå fortiden så har jeg mista matlysten min helt jeg sover lite jeg er våken rundt sånn klokka 03:00 til klokka 04:00 vær dag nå hva skal jeg gjøre håper på svar fort!!!!!

SVAR

Besvart 17.04.2020 21:02:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker DIN matlyst.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

 

Les mer
account_circle