Hopp til hovedinnholdet

Hvordan klare å skjule at jeg kaster opp og sliter med å spise?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 12 (det er ganske viktig så måtte bare si at jeg er 13). Uansett, jeg sliter med å spise, og det vet jeg men vennen og læreren min har sett meg kaste opp etter lunsj selvom jeg ikke spiser det. Begge har prøvd å snakke med meg men de forstår meg ikke. Hva burde jeg gjøre får å roe dem? Er sykt redd for at læreren min skal si det til foreldrene mine. De vet at jeg har spiseforstyrrelser men tror jeg har stoppa med å kaste opp. Og jeg fikk hjelp men jeg orket ikke mere mas osv så tok en pause. Vet jeg burde si i fra men alle blir så hysteriske.

SVAR

Besvart 17.04.2020 20:50:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Tidlige tegn på spiseforstyrrelse

Er du bekymret for at en venninne, en kjæreste, eller et familiemedlem har en spiseforstyrrelse? Noen tegn kan være typiske, selv om det er variasjoner.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle