Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å spise og blir sur på meg selv etter jeg har spist.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter med å spise jeg blir sur på meg selv etter jeg har spist. Jeg ser på meg selv som tjukk jeg har større mage enn de andre jentene å blir flau. Jeg bruker noen gang å spy opp maten etter jeg har spist. Jeg spiser bare middag jeg vil ikke spise frokost å kvelds. Jeg tenker Mye på mat på skolen å sånnt å sliter med å konsentrere meg. Jeg veier 52 kg å er 160 høy

SVAR

Besvart 19.04.2020 20:40:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle