Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser få kalorier og kaster opp når jeg spiser usunt. Er jeg syk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17 som i en stund nå har hatt veldig fokus på trening og kosthold. Jeg spiser mellom 700-1000 kalorier hver dag og dersom jeg spiser noe usunt kaster jeg det opp igjen og jeg trener hver dag. Begynner jeg å utvikle spiseforstyrrelser? Jeg føler ikke at jeg utvikler bulimi fordi jeg overspiser ikke, jeg kaster bare opp når jeg har spist noe usunt. Jeg teller alle kalorier og spiser mye mindre måltider nå ift før.

SVAR

Besvart 19.04.2020 21:21:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle